Bolaños defensa Sumar i insta Podem a integrar-se a la plataforma progressista

La ministra de Transports també valora positivament la plataforma de Yolanda Díaz i la considera una "bona notícia"

  Félix Bolaños, ministre de la Presidència, durant una roda de premsa al Palau de la Moncloa (ACN, Javier Barbancho)

  El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha celebrat aquest dilluns la presentació de la candidatura de Yolanda Díaz i Sumar a les eleccions generals, i ha instat Podem a integrar-se a la plataforma. En declaracions a la premsa, Bolaños ha considerat que “és una bona notícia” que les formacions a l’esquerra del PSOE “s’organitzin”, però ha assenyalat que “seria encara millor notícia” que fossin unides “totes” les forces polítiques a l’esquerra del PSOE “sense excepció”. “Per descomptat, aquest seria el nostre desig”, ha afirmat.

  Bolaños ha expressat “tot el seu respecte a Sumar i a les forces a l’esquerra del PSOE que ahir van iniciar aquest camí”, i ha manifestat que la presentació de la plataforma és un element “d’il·lusió” sobre el fet que hi hagi “una legislatura progressista més a Espanya”, com “hi serà de la mà de Pedro Sánchez”.

  Per la seva banda, la ministra de Transports, Raquel Sánchez, també ha considerat una “bona notícia” el llançament de la candidatura electoral de Díaz amb Sumar, i ha defensat que “l’articulació d’aquest moviment” és “bo” per “fer possible que aquest govern de progrés pugui continuar treballant”. Sánchez, però, ha evitat valorar el xoc entre Podem i Sumar i no s’ha pronunciat sobre l’absència de la formació lila a l’acte de presentació de Díaz.

  (Visited 53 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari