Illa ataca a Borràs per “utilitzar les institucions públiques en benefici propi”

El primer secretari del PSC ha demanat a l'expresidenta del Parlament que no desprestigiï a les institucions i que assumeixi les conseqüències dels seus actes

Salvador Illa, primer secretari del PSC (ACN)
Salvador Illa, primer secretari del PSC (ACN).

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que Laura Borràs, condemnada aquest dijous, “no té excusa” i que “ha utilitzat les institucions públiques en benefici propi”: “No es condemna a ningú per ser independentista, sinó que es condemna per corrupció”.

“Ja n’hi ha prou de desprestigiar a les institucions i de no assumir les conseqüències dels actes propis”, ha dit en referència a la sentència de més de quatre anys de presó a Borràs per haver fraccionat factures quan era al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

El secretari general dels socialistes catalans també ha fet referència a la cimera per la sequera del divendres: “Des del PSC creiem fermament que aquest problema no s’arregla sancionant als ajuntaments, sinó invertint. El PSC no obstaculitzarà cap mesura per a combatre la sequera. Serem lleials fent aportacions. Ja hem presentat fins a cinc documents al Govern amb les nostres propostes, però pensem que és un error greu no comptar amb els ajuntaments”.

(Visited 111 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari