Laporta afirma que “qui ataqui l’honorabilitat del Barça haurà d’explicar-se als jutjats”

El president del FC Barcelona ha destacat que el sentiment barcelonista no es compra ni es ven i que "uns atacs molt greus a la nostra institució ens indignen i ens arriben al cor"

Joan Laporta

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assistit a la IX Trobada de Penyes Barcelonistes d’Alacant, on ha denunciat una campanya de desprestigi contra el Barça i ha afirmat que els atacs no prosperaran. També ha estat al Congrés de Penyes d’Andalusia a Órgiva. Durant el seu discurs, ha destacat que el sentiment barcelonista no es compra ni es ven i que “uns atacs molt greus a la nostra institució ens indignen i ens arriben al cor”.

Laporta ha parlat sobre la resiliència de l’equip i ha dit que “intenten desestabilitzar-nos i no ho aconseguiran”. Ha afirmat que “qui ataqui l’honorabilitat del Barça haurà d’explicar-se als jutjats” i que “quedaran en evidència molts personatges i institucions”.

El president del FC Barcelona ha demanat el suport incondicional dels penyistes i ha expressat el desig de donar moltes alegries en la temporada en curs. Ha conclòs que, malgrat els atacs, l’equip surt reforçat i continua sent admirat per milions de persones.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari