Els Bombers treballen en un incendi forestal a la serra de Pàndols, a Gandesa

El foc a la zona del Coll del Torner mobilitza fins a 33 dotacions, quatre d'aèries

Incendi a Gandesa la serra de Pàndols, a Gandesa (Bombers de la Generalitat de Catalunya)
Incendi a Gandesa la serra de Pàndols, a Gandesa (Bombers de la Generalitat de Catalunya).

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya treballen avui, dissabte 1 d’abril, des del migdia en un incendi forestal que s’ha declarat a la serra de Pàndols, a Gandesa (Terra Alta). L’avís del foc s’ha rebut a les 13:04 hores a la zona entre el Coll del Torner i Santa Magdalena, a tocar del Monument a la Pau.

Fins a 33 dotacions dels Bombers -quatre d’aèries- s’han desplaçat al lloc i miren d’evitar que l’incendi avanci. “Avís d’incendi forestal a la serra de Pàndols, al costat del camí que puja a la cota 705. Demanem a tota la ciutadania que no circuli pel camí de la Fontcalda”, ha aconsellat l’Ajuntament de Gandesa. Protecció Civil demana a les persones que es trobin a Gandesa, Corbera d’Ebre i Pinell de Brai que no s’acostin a la zona del foc forestal.

Els Bombers de la Generalitat han detallat que treballen amb línia d’aigua el flanc dret, perquè no agafi el vent a favor i amb eines manuals el flanc esquerre, que puja a contravent, per tal que no arribi a la carena. De moment han tingut diversos focus secundaris i rodolaments, ja que bufa força vent.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari