El PSC insta el Govern a convocar una altra reunió per la sequera: “Si ens truquen hi anirem amb voluntat de pacte”

La portaveu socialista, Alícia Romero, afirma que l'executiu de Pere Aragonès és qui té "més responsabilitat" i critica que "carregui les culpes" als ajuntaments

La portaveu socialista, Alícia Romero (ANC)
La portaveu socialista, Alícia Romero (ANC).

“Si ens truquen hi anirem amb voluntat de pacte”. El PSC ha instat el Govern a convocar una altra reunió sobre la situació de sequera, l’endemà del fracàs de la cimera entre l’executiu de Pere Aragonès i els partits per abordar aquest tema. Els socialistes van rebutjar ahir, divendres 31 de març, un acord per les discrepàncies pel règim sancionador als ajuntaments del decret de sequera.

En declaracions a RAC1, la portaveu socialista, Alícia Romero, ha afirmat aquest dissabte que l’executiu és qui té “més responsabilitat”, perquè la cimera acabés sense acords. Ha criticat que el Govern “carregui les culpes” als ajuntaments: “És un error”.

Romero ha indicat que l’executiu republicà no ha fet propostes i que el PSC ha posat “totes les facilitats del món”. La portaveu socialista també ha dit que li agradaria tancar un acord “els propers dies” i que confia en la “bona manera d’actuar” del president, Pere Aragonès.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari