Illa fica el dit a la nafra de Junts per Borràs

El cap de l'oposició diu que la presidenta de Junts, condemnada pel cas ILC, "ja no estaria en cap posició directiva" del PSC

Salvador Illa

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que si la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, formés part del seu partit “ja no estaria en cap posició directiva” després d’haver estat condemnada a quatre anys i mig de presó per fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

En declaracions després d’una reunió amb els ministres José Luis Escrivá i Antonio Cañete, celebrada aquest divendres, el cap de l’oposició també ha manifestat que “la senyora Borràs ha estat condemnada per corrupció”, i ha afegit que alguns posicionaments “confonen les coses”, en referència al fet que un sector de l’independentisme consideri un exponent de lawfare la condemna de Borràs.

Illa, d’altra banda, ha assegurat que el PSC no tindrà una actitud passiva si, finalment, Borràs no deixa la presidència del Parlament, i ha considerat “lamentable” que la institució hagi acumulat sis mesos d’interinitat.

(Visited 174 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari