Xavier Trias farà la campanya sense les sigles

El candidat de JxCat a Barcelona, Xavier Trias, va ser escollit pel partit perquè era l’únic que, segons els seus sondejos, podia plantar cara mínimament als alcaldables de Barcelona en Comú, PSC i ERC. De fet, el perfil polític de Trias no té pràcticament res a veure amb el que ara mateix representa Junts, la seva direcció o la seva presidenta, Laura Borràs. Aquesta posició ha fet que Junts hagi donat carta blanca a Trias per a fer i desfer en la seva campanya. Tot per una victòria, encara que sigui a costa de desdibuixar el partit. I Trias, conscient que té la paella pel mànec, ha decidit que la candidatura és seva a tots els efectes. Tant, que ja ha explicat que prescindirà del nom de Junts i la candidatura es dirà ‘Trias per Barcelona’.

Xavier Trias encara no ha anunciat qui l’acompanyarà al número dos de la llista. De fet, el propi candidat juga al misteri, i cada cop que se li pregunta diu que està configurant el seu equip. El partit vol que sigui l’exconsellera Victòria Alsina qui ocupi el segon lloc, però l’entorn de Trias –que té molt present que si ell no acaba sent alcalde de nou, marxarà- no vol que el grup quedi en mans “d’un acabat d’arribar” com Alsina.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Xavier Trias farà la campanya sense les sigles”

  1. Sr . Trias no lo hechan o no se va. como a la de VOX, que ahora quiere hacer un partido nuevo.
    ¿Ha pensado usted lo mismo, en hacer un partido afin a usted?
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari