Les joventuts d’ERC indignen les de Junts tractant Borràs de “La Madrina”

Joves Junts replica titllant ERC de "secta" i Junqueras, de "mossèn corrupte", indicant que "està imputat per malversació"

Muntatge de Jovent Republicà sobre Laura Borràs

Jovent Republicà, les joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), han difós aquest dijous amb el seu compte oficial de Twitter una imatge de la presidenta del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, acompanyada del títol “La Madrina”, imitant el logo i la tipografia del clàssic cinematogràfic sobre la màfia El Padrí, de Francis Ford Coppola.

Aquesta organització, abans denominada Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), ha adjuntat la imatge al missatge “Per uns Països Catalans lliures de corrupció” i la icona d’uns bitllets amb ales, dirigint el missatge a Borràs, ja que n’ha citat el compte d’usuària.

La piulada, publicada coincidint amb l’anunci de la condemna de Borràs a quatre anys i mig de presó per fraccionament de contractes públics, havia superat les 250.000 reproduccions en quatre hores, segons les xifres mostrades per Twitter.

El diputat de Junts Joan Canadell ha expressat el seu rebuig al tuit, escrivint: “Fent el joc a l’Estat… Quina vergonya”. Per la seva part, Joves Junts, l’organització vinculada a Junts homòloga de Jovent Republicà, ha respost indicat que “Jovent Republicà oblida que el seu mossèn està imputat per malversació de fons públics” i que “el millor que podria fer la secta mossèn Junqueras és callar”, abans d’afegir que “tenen molt a amagar”. Com a rèplica a un comentari posterior, les joventuts de Junts també han tractat Junqueras de “mossèn corrupte”.

(Visited 147 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Les joventuts d’ERC indignen les de Junts tractant Borràs de “La Madrina””

Feu un comentari