Laura Borràs: “Soc una persona íntegra i no he comès cap delicte”

La presidenta del Parlament condemnada manté que no ha tingut un judici just

  La presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, en una compareixença davant del Parlament (ACN, Natàlia Segura)

  La presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, condemnada aquest dijous pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a quatre anys i mig de presó i 13 d’inhabilitació per prevaricació i falsedat documental, ha reaccionat a la sentència manifestant que no és “ni ferma ni justa”, i ha assegurat que no ha comès cap delicte. De fet, la líder de Junts manté que no ha tingut un judici just i que, “per tant, no podia esperar una sentència justa”.

  “No podem acceptar resignadament aquesta justícia simulada. Jo no em resigno”, ha manifestat en una declaració des de davant del Parlament, acompanyada de diversos membres de Junts. Borràs ha donat a entendre que recorrerà la sentència, tot insistint que la resolució del TSJC no és ferma: “Aquesta sentència no s’hauria dictat mai si jo no fos qui soc i no representés el que represento. No m’aturo i reclamaré la meva absolució“, ha assegurat la presidenta suspesa del Parlament.

  Borràs s’ha defensat dient que “soc una persona íntegra i no he comès cap delicte”, i ha instat els partits a fer una “reflexió” i dir si estan disposats a “aprofitar-se dels efectes de la repressió” amb finalitats partidistes. “Jo em rebel·lo contra la injustícia i la seguiré combatent”, ha conclòs.

  (Visited 79 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  1 comentari a “Laura Borràs: “Soc una persona íntegra i no he comès cap delicte””

  1. Jo també soç una persona integre.
   I ni estat jutgat, per cap delicte, perque no he comet cap delicte i no soç cap lladre
   Aquesta es la diferencia abismal
   NO COMMENT

   Respon

  Feu un comentari