Saül Gordillo denuncia el digital ‘Principal’ per acomiadament nul o improcedent

El periodista considera que l'empresa va vulnerar el seu dret a la presumpció d'innocència

    L'exdirector de l'ACN, Catalunya Ràdio i 'Principal', Saül Gordillo, en sortir de la Ciutat de la Justícia després de declarar amb el seu advocat, Carles Monguilod, al costat (ACN, Pol Solà)

    El periodista Saül Gordillo ha presentat una demanda contra el digital Principal en considerar que el seu acomiadament del mitjà va ser “nul o improcedent”. Segons ha explicat Principal, Gordillo ha reclamat una indemnització per danys morals de 450.015 euros en cas d’acomiadament improcedent i ha al·legat que es van vulnerar els seus drets fonamentals de defensa, a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la presumpció d’innocència.

    Segons recull Principal, Gordillo ha lamentat que l’empresa “es va posar en contacte amb una de les parts en conflicte, en aquest cas les denunciants, oferint suport, assistència i assessorament” fet que, segons l’imputat, “suposa una acció discriminatòria respecte a la meva persona”. També destaca que l’exdirector de Catalunya Ràdio i de l’ACN pateix “ansietat” pel “linxament mediàtic”.

    Gordillo, actualment investigat, va ser destituït el passat gener després de dues denúncies d’agressió sexual de redactores del diari digital. El periodista també ha acusat els mitjans d’haver fet un seguiment informatiu del cas “parcial, tendenciós i incriminatori”.

    (Visited 75 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari