Citat el president de la FCF al Parlament pel cas Negreira

Els comuns reclamen a Joan Soteras que comparegui per donar explicacions

El grup d’En Comú Podem ha sol·licitat la compareixença al Parlament del president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras, per “informar” sobre el cas Negreira de suposats pagaments efectuats per aquesta federació i pel Barça a aquest àrbitre.

El jutjat d’Instrucció número 1 de la capital catalana va admetre a tràmit el 15 de març passat la denúncia de la Fiscalia contra el FC Barcelona pels pagaments milionaris de l’entitat a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres José María Enríquez Negreira, i que podrien ser constitutius de diversos delictes de corrupció.

Segons han indicat els comuns, la sol·licitud de compareixença del president de la Federació Catalana de Futbol ja ha estat registrada i, si és aprovada, tindrà lloc a la Comissió d’Afers Institucionals (CAI) del Parlament.

En concret, els comuns sol·liciten aquesta compareixença per “informar sobre les contractacions efectuades per la Federació Catalana de Futbol a José María Enríquez Negreira”.

(Visited 329 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari