Aragonès respon Ponsatí: “No em trobaran intentant confrontar represaliats”

El president català destaca les "condicions més favorables" per la derogació de la sedició

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant una atenció a mitjans davant del TSJC (ACN, Mariona Puig)

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha rebutjat valorar les crítiques que l’exconsellera i eurodiputada de Junts Clara Ponsatí va llançar contra l’executiu català poc abans de la seva detenció, en les quals va assegurar que el govern d’Aragonès és “una eina de l’ocupació espanyola”. El cap de l’executiu català, però, no ha volgut entrar en l’intercanvi de retrets.

  “No em trobarà ningú mai intentant confrontar entre represaliats, tots mereixen tota la meva solidaritat”, ha assegurat Aragonès, que també ha destacat que el retorn de Ponsatí “s’ha pogut produir en condicions més favorables que fa uns mesos per la derogació del delicte de sedició”.

  En declaracions als mitjans des del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que aquest dimecres jutja per desobediència la consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, el president de la Generalitat ha considerat que “la repressió continua” i que una mostra d’això és el judici contra Serret. “Hi ha unes conseqüències d’un conflicte polític que continuen ben vives”, ha afirmat Aragonès.

  (Visited 55 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari