L’Audiència Nacional cita Madí perquè declari com a imputat pel cas Ambulàncies Egara

L'exdirigent de CDC compareixerà el 26 d'abril per la seva suposada implicació en aquesta derivada del 3%

David Madí, a Catalunya Ràdio
David Madí, a Catalunya Ràdio

El jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz ha citat a declarar com a investigat l’empresari i exdirigent de Convergència David Madí per la seva suposada implicació en el cas Ambulàncies Egara, una derivada del cas del 3%, relatiu al presumpte finançament irregular de l’extinta formació nacionalista.

Madí, que va ser condemnat a 14 mesos de presó en una altra derivada del cas del 3%, la de la productora Triacom, ha estat citat per comparèixer el 26 d’abril a les 10 del matí, juntament amb José Ramón Castarlenas i Manuel Castarlenas, fundadors de la consultora RCM, i María José Cordovilla.

Per a l’endemà estan previstes les declaracions d’Óscar Simón, amo d’Ambulàncies Egara, i dels empresaris Juan Alberto Arqués Fondevila, Fermí Ferrán i Alejandro García-Gascón, tots quatre també en qualitat d’investigats.

En el cas d’Ambulàncies Egara s’investiguen possibles irregularitats en la licitació, adjudicació i contractació de tres lots del concurs públic convocat per la Generalitat de Catalunya el 2014 per a la gestió dels serveis de transport en la modalitat urgent i no urgent, concedits a la unió temporal d’empreses (UTE) on participava Ambulàncies Egara.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari