El Suprem anula la destitució de Pérez de los Cobos com a cap de la comandància de Madrid

Revés al ministre Marlaska, que va cessar el coronel de la Guàrdia Civil per "pèrdua de confiança"

Diego Pérez de los Cobos

El Tribunal Suprem ha estimat el recurs de cassació que va interposar Diego Pérez de los Cobos contra la sentència de l’Audiència Nacional que va confirmar, el setembre del 2021 en apel·lació, la seva destitució com a cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid

La decisió de la Secció Cuarta de la Sala Tercera Contenciosa Adminstrativa del Suprem anul·la la destitució de Pérez de los Cobos, que el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, va justificar per una “pèrdua de confiança”.

Així doncs, el Suprem ratifica el criteri del Jutjat Contenciós Administratiu número 8 de Madrid, que havia obligat en primera instància al Ministeri de l’Interior a restituir Pérez de los Cobos en el cargo.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari