Site icon El Triangle

Trias negocia amb el PDECat incorporar Ortega a la llista

Joana Ortega

Joana Ortega

Xavier Trias està negociant amb el PDECat la incorporació de Joana Ortega a la seva candidatura a l’Ajuntament de Barcelona. El candidat de Junts continua negociant amb el partit un acord per anar plegats a les eleccions. Segons ha avançat el diari Ara, el nom de l’exvicepresidenta del Govern d’Artur Mas està damunt la taula.

Són negociacions que es fan darrere les càmeres i de les quals ni el PDECat ni Junts per Catalunya en volen dir gaire cosa. Avui per part del PDECat Genís Boadella i per part de Junts Josep Rius no han volgut avançar esdeveniments, però han deixat clar que Trias té total llibertat per decidir qui formarà part de la seva llista.

“Ara mateix no convé contribuir al safareig en relació amb aquesta qüestió”, diu Boadella; mentre que Rius defensa que Trias “té les mans lliures per poder confeccionar la llista” i que quan hi hagi novetats, ho faran saber.

Ara bé, fora càmeres els dos partits asseguren que Ortega és un perfil amb solvència i que va demostrar que pot ocupar un lloc a la seva llista amb la gestió dins el Govern amb la consulta del 9-N.

Exit mobile version