Ernest Maragall presenta una llista continuista per “conquerir” Barcelona

Ha situat en els llocs de sortida els regidors Jordi Castellana, Ester Baró, Jordi Coronas, Rosa Suriñach i Montse Benedí

Ernest Maragall, alcaldable d'ERC a Barcelona (Sílvia Jardí, ACN)
Ernest Maragall, alcaldable d'ERC a Barcelona (Sílvia Jardí, ACN).

L’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha presentat la seva llista per a les eleccions municipals, “el millor mirall” de la ciutat amb què reivindica la continuïtat com a sinònim “d’experiència i lideratge demostrat”.

El candidat ja havia anunciat que Elisenda Alemany i Ester Capella ocuparien el número dos i tres a la llista. Ha situat en els llocs de sortida els regidors Jordi Castellana, Ester Baró, Jordi Coronas, Rosa Suriñach i Montse Benedí.

També suma el candidat del Jovent Republicà, Jan Sibina, Lourdes Errando i independents com Enriqueta Duran i Maria Badet. Maragall ha presentat la llista, a falta de saber els tres noms que la tancaran, a Arc de Triomf: “Em sento empès a conquerir la ciutat amb el cap i amb el cor”.

Presentació de la llista d'ERC per a les eleccions municipals a Barcelona (ACN)
Presentació de la llista d’ERC per a les eleccions municipals a Barcelona (ACN).
(Visited 60 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari