Anna Grau garanteix que no investirà ningú “a fons perdut” i posa com a exemple la “traïció” de Valls

La candidata marca distàncies amb Valents perquè està "als antípodes" de Cs i és un partit "molt ultraconservador"

L'alcaldable de Ciutadans (Cs) a Barcelona, Anna Grau (ACN)
L'alcaldable de Ciutadans (Cs) a Barcelona, Anna Grau (ACN).

L’alcaldable de Ciutadans (Cs) a Barcelona, Anna Grau, garanteix que no investirà ningú “a fons perdut”. “Per això m’estimo més votar-me a mi”, diu en una entrevista a l’ACN, en la qual critica que Manuel Valls investís Ada Colau com a alcaldessa “a canvi de res” en un acte de “traïció”.

És per això que defensa que, si es dona suport a algun altre candidat, hi ha d’haver una negociació a partir de propostes concretes. La candidata assenyala que no se sent “particularment pròxima” a Valents i al PP. Creu que Valents està “als antípodes” de Cs i és un partit “molt ultraconservador”, mentre que considera que el Partit Popular és un partit “fallit” a Catalunya.

Segons Grau, la coalició entre Cs i Barcelona pel Canvi (després rebatejat com Valents) en les últimes eleccions municipals va ser “anormal” i un “error important” que es va constatar en el moment en què Valls va investir Colau, una “decepció i traïció”. “Val més treure tres o quatre regidors ben trets que sis de mala manera. Va mancar confiança interna en el projecte, es va anar a buscar fora el que hi havia a dins”, afirma preguntada per les projeccions de resultats que preveu tenint en compte que en les anteriors eleccions les dues formacions van sumar sis regidors. És per això que d’aquell “desastre”, diu Grau, se n’ha après i ella té clar que vol que la seva llista sigui només “amb gent de la pedrera”.

Sobre possibles investidures o pactes, assenyala que decidirà segons les propostes que hi hagi sobre la taula, perquè el seu interès no és “pactar”, és “implantar” el seu programa. De moment, diu, encara no sap “què volen fer” les altres formacions que concorren. “L’única que sé què vol fer és l’Ada Colau”, indica.

(Visited 75 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari