Raquel Sánchez, contrària a fer pagar ara per usar l’AP-7 i l’AP-2

La ministra indica a Aragonès que abans d'abordar el traspàs de Rodalies han de parlar de transferir recursos econòmics i del contracte programa

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, s’ha mostrat contrària a abordar o aplicar ara un sistema de pagaments per l’ús de les autopistes AP-7 i AP-2, adduint com a motiu el context econòmic. En aquest sentit, ha considerat que ara “no és el moment”, dos anys després de la fi dels peatges.

No obstant això, la titular de Transports ha manifestat que estudien propostes i models, i ha avançat que el futur model de pagament es consensuarà i serà el que s’aplica a Europa.

D’altra banda, segons recull Europa Press, Sánchez ha assegurat que l’executiu central valora positivament les restriccions que limiten a 100 quilòmetres per hora la velocitat a l’AP-7 entre Martorell i Gelida, i que deixen als camions circular per la dreta en un tram de 7 quilòmetres.

Sánchez ha fet aquestes declaraciones després de l’acte que ha compartit aquest divendres a Esplugues de Llobregat amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller de Territori, Juli Fernàndez.

Pel que fa a la petició d’Aragonès d’abordar el traspàs de Rodalies, la ministra ha dit que abans “toca” parlar de la transferència de recursos econòmics i del contracte programa, i ha recordat que la Generalitat és titular de la gestió del servei i que no ha signat encara el contracte programa, fet que ha considerat una anomalia.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari