Qui diu que ERC va penjar els cartells sobre l’Alzheimer i els Maragall?

Cartells despectius contra els germans Maragall apareguts a diversos indrets de Barcelona (ACN)

El politòleg Ramon Cotarelo assenyalava dimecres en una piulada als republicans com a presumptes autors de la penjada de cartells ofensius contra els germans Maragall, Pasqual i Ernest -expresident de la Generalitat i exalcalde de Barcelona, i candidat d’ERC a l’alcaldia, respectivament-, on es podia llegir: “Fora l’Alzheimer de Barcelona”, acompanyat de les fotos dels germans –Pasqual Maragall pateix la malaltia.

Doncs, bé, Cotarelo escrivia al respecte: “Que encara no se sàpiga qui ha penjat aquests cartells malgrat que les càmeres de vídeo han enregistrat els autors vol dir que els ha penjat ERC. Presumptament, és clar”. Acompanyava el text amb una foto dels polèmics cartells.

La desafortunada piulada ha estat resposta amb tota mena de crítiques d’usuaris d’aquesta xarxa social. Des de piulades com “és verdaderament fastigós el que dius” a “la teva presumpta (perquè no ets valent ni per això) acusació és absolutament fastigosa. I només parla de qui la fa…”. Això no obstant, encara té seguidors que li riuen les ‘gràcies’…

L’any 2017, el madrileny va tancar la llista electoral d’ERC a les eleccions catalanes. Queda clar, però, que s’ha allunyat de la formació que presideix Oriol Junqueras. Fa temps que es mostra més proper als postulats de Junts per Catalunya, almenys fins que s’enfadi i se’ls giri en contra, també. Cotarelo fa temps que va perdre el nord, presumptament.

(Visited 303 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari