La direcció dels Mossos aplica mesures exemplars als agents condemnats a l’espera de la sentència ferma

Els sis mossos han estat condemnats a quatre i cinc anys de presó, a més de quatre d'inhabilitació

  El director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Ferrer, i el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, en una compareixença al Parlament (ACN)
  El director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Ferrer, i el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, en una compareixença al Parlament (ACN)

  La Direcció General dels Mossos d’Esquadra obrirà un expedient disciplinari amb mesures cautelars als sis agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatiu (ARRO) condemnats per haver agredit dos joves a Cerdanyola del Vallès l’abril del 2016.

  Ho han explicat a l’ACN fonts del Departament d’Interior i també s’hi ha referit el cap de la policia, Pere Ferrer, en una entrevista a Ràdio 4, on ha explicat que, aquest dijous, l’Audiència de Barcelona ha demanat a la Divisió d’Afers Interns que aportés noves dades, i que confia que el cos podrà traslladar la informació requerida en les pròximes hores.

  Alhora, Ferrer espera que s’estableixin mesures cautelars “exemplars” i s’obrin els expedients pertinents. El cap de la policia també ha assenyalat que, “com en el cas de qualsevol altre funcionari”, si es ratifica la sentència de presó, seran expulsats del cos. “Encara hi ha possibilitat de recurs al TSJC i al Suprem, però ja sabem que hi ha una condemna per uns fets gravíssims”, ha advertit.

  (Visited 104 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari