García-Bragado fitxa per Collboni després del no a Maragall

L'exregidor, que va desvincular-se del candidat d'ERC, assessora l'alcaldable del PSC per Barcelona

  L'extinent d'alcalde d'Urbanisme de Barcelona Ramon García-Bragado atén els mitjans a les portes de l'Audiència de Barcelona (ACN, Pol Solà)
  L’alcaldable del PSC per Barcelona, Jaume Collboni, ha fitxat com a assessor l’advocat i exregidor de l’Ajuntament barceloní Ramon García-Bragado, segons ha avançat El Periódico. L’advocat és, precisament, una de les personalitats que van desvincular-se de la candidatura d’Ernest Maragall (ERC), després que el partit anunciés que li donaven suport.
  “Ho sento perquè soc amic de l’Ernest, però en cap cas he recolzat la candidatura”, va assegurar García-Bragado al mitjà esmentat, que va ser regidor al consistori durant el mandat de Jordi Hereu. Ara, l’advocat forma part dels 50 integrants del consell assessor de Collboni, presidit per Hereu.
  A banda d’Hereu i García-Bragado, també integren el consell assessor Jordi Tudela, gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat; Carolina Homar, excap d’Acció Social de la Generalitat de Catalunya; Enrique Rovira-Beleta, arquitecte expert en accessibilitat; Carles Conill, director de serveis de Mobilitat Sostenible a l’AMB; Assumpta Escarp, vicepresidenta segona de la Mesa del Parlament, i Joan Torres, extinent d’alcaldia de Via Pública, entre d’altres.
  (Visited 70 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari