Els regants de Catalunya volen una Taula Nacional de l’Aigua davant la sequera

L'ACATCOR també reclama modernitzar les tecnologies de regadiu i formar part del consell executiu de l'ACA

Amadeu Ros, president de l'ACATCOR

L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) ha demanat la creació d’una taula nacional de l’aigua que serveixi per debatre i aprovar mesures per combatre les conseqüències de l’actual situació de sequera. El seu president, Amadeu Ros, també ha demanat formar part del consell executiu de l’Associació Catalana de l’Aigua (ACA) i una inversió per modernitzar l’agricultura i les tecnologies de regadiu.

Amadeu Ros ha fet aquesta petició durant el desè consell de les comunitats de regants de Catalunya, aquest divendres al matí al Prat de Llobregat on també hi ha participat el president de l’ACA, Samuel Reyes, que veu “difícil” la creació d’una taula de l’aigua on tothom hi estigui representat.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari