Trànsit limita la velocitat a 100 km/h a l’AP-7 entre Martorell i Gelida tots els caps de setmana

Interior vigilarà la via amb drons i radars per l'augment de l'accidentalitat des de l'alliberament dels peatges

AP-7 (ACN)

El Servei Català de Trànsit (SCT) limitarà la velocitat a 100 km/h a l’AP-7 entre Martorell i Gelida els divendres a la tarda, dissabte al matí i diumenge a la tarda i els camions hauran de circular per la dreta en aquest tram d’uns 7 quilòmetres.

La mesura començarà a aplicar-se aquest mateix divendres en fase de proves i forma part del paquet d’accions que el Servei Català de Trànsit (SCT) ha presentat aquest dijous per reduir la sinistralitat a l’AP-7.

El pla es desplegarà entre el 2023 i 2025 amb una inversió de 14,3 MEUR i, entre altres mesures, també preveu utilitzar drons per controlar els punts més conflictius i instal·lar nous radars a l’autopista, on la mobilitat ha augmentat un 26% des de l’alliberament dels peatges.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari