La UEFA obre una investigació contra el Barça pel cas Negreira

L'organisme investigarà una posible violació del seu marc legal

L'exvicepresident del Comitè Tècnic dels Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira

La UEFA ha decidit obrir una investigació contra el FC Barcelona pel cas Negreira. L’organisme futbolístic més important a nivell europeu, presidit per Aleksander Ceferin, ha comunicat que, d’acord amb l’article 31.4 del Reglament disciplinari, “s’han designat inspectors d’ètica i disciplina de la UEFA per dur a terme una investigació sobre una possible violació del marc legal de la UEFA per part del FC Barcelona en relació amb l’anomenat “Cas Negreira”.

L’article al qual s’ampara la UEFA concedeix l’opció al president, al secretari general o al Comitè Executiu de l’organisme d’encarregar una investigació si ho estimen oportú i especifica que aquesta pot ser “amb l’ajuda d’altres organismes de la UEFA o de fora de la UEFA”.

 

(Visited 62 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari