ERC acusa Junts d’usar arguments “classistes i racistes” contra la gira d’Aragonès

El diputat Wagensberg creu que els juntaires no haurien dit el mateix sobre reunions a Nord-amèrica i la consellera Serret els atribueix un "menyspreu" de les trobades a Sud-amèrica

La consellera Meritxell Serret

El diputat d’ERC Ruben Wagensberg ha retret a Junts, en seu parlamentària, que alguns dels arguments amb què aquest partit ha criticat la gira del president Pere Aragonès a Sud-amèrica són “classistes i racistes”, i que no s’haurien fet comentaris com aquests si les reunions s’haguessin mantingut a Nord-amèrica.

Junts, per exemple, havia destacat com a insuficient que Aragonès es trobés amb l’intendent de Canelones (Uruguai) i que, en canvi, no es reunís amb els presidents de Colòmbia i l’Uruguai. A més, havia considerat la gira un “desastre sense pal·liatius”.

Per la seva part, la consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, s’ha queixat del “soroll interessat” que atribueix a Junts, exsoci de govern d’ERC, i del que ha considerat un “menyspreu” de les trobades mantingudes per ella mateixa i pel president Aragonès els darrers dies.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari