El govern d’Espanya proposa a la Generalitat negociar sobre Rodalies en el grup de treball i no en una cimera

La ministra Raquel Sánchez mostra disposició a abordar la qüestió en el marc ja habilitat i recorda que el govern català el va abandonar "injustificadament"

La ministra de Transports, Raquel Sánchez

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha rebutjat abordar el traspàs del servei de Rodalies en la cimera que ha proposat el govern de la Generalitat, mitjançant una carta enviada a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, on s’ha mostrat disposada, això sí, a abordar-lo en el grup de treball acordat en la comissió bilateral dels dos executius.

“Per aconseguir un acord i culminar el traspàs dels recursos econòmics de Rodalies, no necessitem crear nous fòrums, sinó reactivar els que ja es van constituir en el passat. No fem veure que partim de zero, perquè això no s’ajusta a la realitat. Recuperem el treball previ”, ha respost Sánchez la carta que Vilagrà li va enviar el 14 de març per reclamar una trobada d’alt nivell per negociar el traspàs.

La ministra de Transports, a més, ha recordat a l’executiu català que “es van aixecar injustificadament fa un any” de les trobades del grup de treball i l’ha instat a “reprendre les converses sobre Rodalies on es van quedar llavors”.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari