Afers Interns dels Mossos enxampa tres agents que cuidaven la marihuana d’un traficant

La Fiscalia acusa els investigats, detinguts el 2020, de formar un grup criminal estable, basant-se en proves com converses punxades

Comissaria dels Mossos de Santa Coloma de Farners

Foto: Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Una investigació de la Divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra ha acreditat amb proves, segons sosté el fiscal Enrique Barata, que tres agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners detinguts el setembre del 2020 van cuidar la plantació de marihuana d’un traficant i formaven un grup criminal estable, publica El Periódico.

Segons aquesta informació, en converses intervingudes mitjançant punxades telefòniques i micròfons amagats els agents investigats es van vantar d’aconseguir droga intervinguda per companys seus, i van explicar com impedir la destrucció de marihuana i que van cuidar una plantació d’un traficant quan estava de vacances.

Afers Interns dels Mossos, a més, atribueix a un dels agents instruccions a un altre perquè, si li demanen explicacions, digui que el contingut d’una caixa de cabdells reflectit en un atestat s’ha barrejat amb bosses de plantes pendents de destruir perquè es podreixi, relata també El Periódico.

La Fiscalia ha demanat més de 12 anys de presó per a cadascun dels tres agents, contra els quals també disposa d’una gravació en la qual dos d’ells treuen marihuana de la comissaria de Santa Coloma de Farners.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari