Tamames afirma que “l’autodeterminació no existeix”

El candidat de Vox lamenta que el Govern central depengui de la "sobrerepresentació" independentista

    Tamames i Abascal, al Congrès dels Diputats (ACN)
    Tamames i Abascal, al Congrès dels Diputats (ACN)

    El candidat a la presidència del Govern central a través de la moció de Vox, Ramón Tamames, ha lamentat que l’executiu espanyol “estigui dominat” per la “sobrerepresentació” de l’independentisme per la llei electoral. “Els governs nacionals amb minoria necessiten suports a canvi de concessions. L’autodeterminació no existeix“, ha defensat en el seu discurs inicial.

    En aquest sentit, ha afirmat que el president del Govern central, Pedro Sánchez, presideix un govern “Frankenstein”. “No poden anar de la mà dels independentistes que volen trencar allò que volen governar”, ha insistit. Així mateix, ha dit que a Catalunya es nega “amb el beneplàcit del govern de Sánchez” a què no s’apliqui el 25% de classes en castellà a l’escola.

    Tamames ha manifestat que la llei electoral del 1977 permet aquesta sobrerepresentació i que “els governs amb minoria necessiten suports a canvi de concessions de tot tipus”. A més, ha denunciat que a Espanya no hi ha divisió de poders: “Ho hem vist amb el Consell Superior del Poder Judicial, etc., fent-se amb el control de la justícia des de l’executiu”.

    (Visited 89 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    1 comentari a “Tamames afirma que “l’autodeterminació no existeix””

    1. Magnífic comentari del discurs del professor Tamames. Ras i clar. Es el nucli del seu pensament. Sempre el problema català!! Vox, PP, i Ciutadans contents.
      Viva España!!!

      Respon

    Feu un comentari