La comissió de Defensa planta la missió europea de Pegasus

Han esperat dues hores al Congrés fins que hi hagués un recés en la moció de censura que no s'ha produït

El president del comitè de l'Eurocambra sobre Pegasus, Jeroen Lenaers, arribant a la reunió

La delegació d’eurodiputats del comitè de l’Eurocambra sobre Pegasus ha marxat del Congrés sense poder-se reunir amb els membres de la comissió de Defensa. Els eurodiputats han arribat a les 13 hores a la sala del Congrés on s’havia de celebrar la reunió, però la majoria dels membres de la Comissió de Defensa no s’hi han presentat perquè la moció de censura de Vox estava en marxa. Des del Congrés els havien informat que la trobada es produiria un cop hi hagués un recés en la sessió, però no s’ha produït i els eurodiputats han marxat de la cambra poc després de les 15 hores, després d’estar esperant durant dues hores.

Els únics parlamentaris del Congrés que han entrat a la comissió de Defensa han estat els d’ERC, Junts, CUP, comuns i PNB. Concretament, la portaveu de Junts, Míriam Nogueras; el president d’Unides Podem, Jaume Asens; la diputada d’ERC Montse Bassa i el diputat de la CUP Albert Botran.

Fonts de la delegació de l’Eurocambra apunten que hi ha malestar entre els eurodiputats amb la presidència del Congrés i la mesa de la comissió de Defensa pel fet que no s’hagi produït la reunió malgrat haver estat esperant.

Un cop han marxat els eurodiputats, Bassa ha remarcat que d’aquesta manera els membres de la missió de l’Eurocambra han pogut comprovar de primera mà el tracte que dona el Congrés a aquesta qüestió.

(Visited 89 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari