Els Mossos tenen imatges de qui va penjar els cartells sobre l’Alzheimer de Maragall

Segons avança RAC1, la policia catalana identificarà ben aviat els responsables

  Cartells despectius contra els germans Maragall apareguts a diversos indrets de Barcelona (ACN)

  Els Mossos d’Esquadra ja disposen d'”imatges clares” de les persones que van penjar cartells sobre l’Alzheimer que pateix l’exalcalde de Barcelona Pasqual Maragall. Segons ha avançat RAC1, la policia catalana treballa amb la idea que es tracta d’una actuació feta amb connotacions clarament polítiques, i ben aviat tindrà els noms dels responsables.

  Els cartells en qüestió tenien fotografies de l’exalcalde i del seu germà Ernest Maragall, alcaldable d’ERC per Barcelona, i incorporaven el lema ‘Fora l’Alzheimer de Barcelona’. Es van penjar en diverses seus barcelonines del partit republicà i el candidat d’ERC a la capital catalana va lamentar els fets indicant que “algú confon política i joc brut”.

  La setmana passada, Ernest Maragall va presentar una denúncia davant dels Mossos pels cartells, en la qual va aportar testimonis d’algunes persones que van veure de lluny com es penjaven els cartells en una de les seus.

  (Visited 105 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari