Arxiven el cas del sorteig d’una prostituta a la caserna del Bruc

La magistrada argumenta que mai no es van contractar els serveis de cap prostituta

Caserna del Bruc de Barcelona (Exèrcit de Terra)

La magistrada que va rebre el desembre passat la denúncia d’un comandament de la caserna del Bruc a Barcelona contra els organitzadors del suposat sorteig d’una prostituta ha arxivat el cas argumentant que no es van contractar mai els serveis de cap prostituta.

La interlocutòria d’arxiu, redactada i firmada per la titular del Jutjat d’instrucció número 30 de Barcelona, recorda que el cas va sorgir a partir d’una informació apareguda el desembre de 2022 al diari Ara en què es referia que un grup de militars de la caserna del Bruc havia fet un sorteig dels serveis d’una prostituta per al guanyador.

Arran d’aquesta publicació, un coronel de l’esmentada caserna va presentar una denúncia al jutjat perquè s’aclarissin els fets i s’investigués si constituïen la comissió d’un delicte.

La interlocutòria del jutjat d’aquest dilluns resol la qüestió inadmetent la mateixa denúncia, argumentant que els fets descrits no suposen cap delicte.

El text de l’arxiu argumenta, en primer lloc, que no hi pot haver cap delicte relacionat amb la prostitució perquè, a la llum de l’informe de Defensa, mai no es va arribar a contractar una prostituta.

Tot i arxivar-se el cas, això no impedeix que s’imposin “sancions disciplinàries als responsables”, com indica el mateix text d’arxiu.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari