La Fiscalia investiga la suposada agressió sexual a un alumne de 15 anys a Cervera (La Segarra)

Una exalumna de l’institut que afirma haver patit assetjament escolar va denunciar que les autoritats del centre “no fan absolutament res” per frenar el bullying

Institut La Segarra
Institut La Segarra.

Després de rebre les diligències dels Mossos d’Esquadra, la Fiscalia de Menors està investigant la suposada agressió sexual a un alumne de 15 anys per part de dos estudiants de 3r d’ESO a una classe de l’Institut La Segarra de Cervera el 24 de gener, segons ha informat Diari Segre. Famílies d’alumnes s’han concentrat davant del centre per exigir que s’actuï per frenar els casos d’assetjament escolar.

La mare de l’estudiant afectat ha explicat que dos alumnes van acorralar el seu fill contra una finestra, li van despullar i li van fer tocaments. Un altre alumne, de 12 anys i de 1r d’ESO, va assegurar el dimecres que tenia intenció de suïcidar-se i des del centre li van traslladar al CAP per a ser atès.

Una exalumna de l’institut que afirma haver patit assetjament escolar va denunciar que les autoritats del centre “no fan absolutament res” per frenar el bullying. Els manifestants van assegurar que “no són els únics casos, sinó que hi ha altres nens que pateixen bullying i que tenen por d’anar a classe”. Un familiar del nen que va patir la suposada agressió sexual va dir: “Només demano una bona gestió per part del centre perquè no torni a ocórrer”.

La mare d’un estudiant que va patir bullying fa dos anys va reclamar “canvis a l’institut de tot el sistema” i va criticar que quan es va adonar que el seu fill tenia corts al braç i va denunciar-ho al centre li van enviar a casa una setmana: “La solució no és castigar l’agredit, sinó que haurien d’expulsar o enviar a casa a l’agressor”.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari