Florentino no anirà al Camp Nou a veure el Barça-Reial Madrid

El club madridista ha desvinculat aquest fet del cas Negreira, tot i que la tensió entre tots dos clubs ha crescut per la decisió de personar-se com a acusació particular

Florentino Pérez, president del Reial Madrid

Florentino Pérez no anirà a veure el clàssic, el Barça-Reial Madrid, al Camp Nou per primera vegada en 20 anys, fet que no havia ocorregut ni per la polèmica per Luís Figo ni per la pandèmia, segons ha informat Diari Sport. El club blanc ha anunciat al FC Barcelona que el president no hi serà al partit d’aquesta nit.

La decisió ja és ferma: no ha pujat a l’avió amb l’expedició. El Reial Madrid no tanca la porta al fet que “canviï de postura” al llarg de la tarda i realitzi un vol amb avió privat, però és improbable.

El club madridista ha desvinculat aquest fet del cas Negreira, tot i que la tensió entre tots dos clubs ha crescut per la decisió del Reial Madrid de personar-se com a acusació particular. Fonts del FC Barcelona han assegurat que senten “indiferència” per la notícia i que estan pensant en el partit i no en la llotja.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari