El govern d’Espanya nega que boicotegi la missió de l’Eurocambra sobre Pegasus

La Moncloa respon a les acusacions independentistes que és una qüestió "judicial, no política" que està" en procés d'investigació"

  Pedro Sánchez, intervenint al Congrés

  El govern d’Espanya ha negat categòricament que estigui torpedinant la missió del Parlament Europeu sobre el cas Pegasus, de presumpte espionatge a polítics, que es preveu que aterri al principi de la setmana vinent a Madrid.

  Fonts de la Moncloa citades per l’ACN han rebutjat que s’hagi produït cap boicot, com el que han denunciat Junts, ERC i la CUP, i han indicat que aquesta és una qüestió “judicial, no política” que està” en procés d’investigació”.

  A més, aquestes fonts han recordat que el govern espanyol és “part afectada” perquè el president, Pedro Sánchez, i alguns dels seus ministres també van denunciar que són víctimes d’espionatge amb sistemes com Pegasus, i han assegurat que la col·laboració de l’executiu central amb la justícia és “màxima”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides