Quin seguiment té l’assemblea del Consell de la República?

Intervenció de Carles Puigdemont en un ple de l'assemblea del Consell de la República

L’assemblea del Consell de la República, la institució privada independentista promoguda per Carles Puigdemont abans denominada Consell per la República, no destaca ni molt menys per la quantitat de visites que reben els seus plens, emesos i disponibles en el seu canal de YouTube.

Aquestes trobades telemàtiques de representants, la darrera de les quals es va celebrar el passat 4 de març, es duen a terme des del febrer del 2022, amb durades de fins a les 5 hores, però el canal es va estrenar el desembre del 2021 amb la constitució de la primera de sis comissions, en sessions molt més breus.

Les visites de cadascun dels vídeos oscil·len entre els centenars en les constitucions d’aquestes comissions (d’un mínim de 208 a un màxim de 565 visites) i els milers dels plens, amb l’excepció de les 608 visites del ple del 18 de juny i les 806 que, de moment, suma el d’aquest 4 de març.

El record d’espectadors correspon al ple del 13 de febrer del 2022, el primer, amb 3.174 visites. Només un altre, el del 14 de maig, ha superat les 2.000.

Aquestes xifres no semblen tan baixes considerant que el canal de YouTube d’aquesta assemblea té 658 subscriptors. El Consell de la República, això sí, assegura que acumula 103.116 inscrits.

(Visited 356 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari