Mor Fèlix Millet, culpable de l’espoli del Palau de la Música

En les últimes setmanes havia ingressat en una residència perquè estava en règim de tercer grau per malaltia incurable

  L’expresident del Palau de la Música Catalana, Fèlix Millet, ha mort aquest dijous als 87 anys. El principal culpable de l’espoli de l’entitat cultural ha passat els últims dos anys entre la pressó i l’hospital penitenciari de Terrassa per problemes de salut.

  En les últimes setmanes havia ingressat en una residència perquè estava en règim de tercer grau per malaltia incurable. President de la Fundació Orfeó Català i Palau de la Música Catalana des del 1990, va estar al capdavant de la institució fins que va ser destituït el 2009, quan es va fer públic el cas Palau.

  Millet va ser condemnat a 9 anys i 8 mesos de presó, però ell i el seu principal col·laborador, Jordi Montull, només van retornar la meitat dels 23 milions d’euros que van desviar de la institució.

   

  (Visited 82 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari