Laura Borràs ha quedat molt tocada pel judici

El judici a la presidenta de JxCat, Laura Borràs, comença a passar-li factura al seu partit. I és que no són pocs els candidats a alcaldies de la formació que, ara que planifiquen com seran les seves campanyes electorals, intenten evitar que qui vingui a donar-los suport des de la cúpula sigui justament ella. Molts dels alcaldables calculen que la sentència del cas podria fer-se pública pels volts de les eleccions municipals, i molts d’ells donen per feta ja la condemna per un cas que ella denuncia que és polític però que presenta molts elements vinculats a delictes de corrupció. És per això que ara que demanen cares conegudes de JxCat per a participar a les seves campanyes, Borràs no està precisament entre els que més peticions acumula.

L’alcaldable de Junts a Barcelona, Xavier Trias, s’ha quedat al marge del judici contra Laura Borràs. Es va negar a anar a donar-li suport el dia que començava tot. Tampoc va acudir el dia que declarava ella davant el jutge. Ni tampoc hi va ser quan va acabar el judici. Tot i repetir que compta “amb tot el suport” del candidat i del partit, Trias és dels alcaldables que ja s’ha distanciat de Borràs perquè s’olora la tragèdia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides