La Federació Espanyola de Futbol es personarà en el cas Negreira

En un comunicat, la RFEF assenyala que "està col·laborant des del primer moment"

  Luis Rubiales
  Luis Rubiales

  La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) s’ha personat com a acusació en el cas Negreira. Així ho ha anunciat en un comunicat oficial, en el qual l’organisme assegura que “està col·laborant des del primer moment amb les autoritats competents per facilitar al màxim la feina a la investigació sobre aquests fets, que són anteriors a l’actual equip de gestió”.

  Així, la Federació ha seguit les passes del Reial Madrid, que també s’ha personat en la causa pels pagaments del FC Barcelona a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA), José María Enríquez Negreira. La Federació s’ha desmarcat de qualsevol implicació en el cas, i ha assenyalat que “analitzada la situació, la RFEF ja ha remès al director d’Integritat de la UEFA l’informe del departament d’Integritat de la Federació i tota la documentació que dona suport a l’escrit”.

  La RFEF ha reiterat el seu compromís inqüestionable en aquest assumpte, i ha afirmat que vol que “s’arribi fins al final”, alhora que demana “la serenitat necessària i aconsellable que contribueixi a rebaixar el clima de crispació que s’ha creat cap al col·lectiu arbitral”. “Això no és beneficiós pel futbol”, ha conclòs.

  (Visited 63 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari