Educació rellevarà a final de curs el director de l’institut de les bessones de Sallent

La secretària general Patrícia Gomà anuncia un acord amb el responsable del centre i el lliurament d'informes al jutjat

Patrícia Gomà

El Departament d’Educació de la Generalitat ha anunciat aquest dimecres que rellevarà el director de l’Institut Llobregat de Sallent (Bages), on estudiaven les bessones de 12 anys víctimes de bullying que es van llançar des del balcó de casa seva.

El relleu, segons ha explicat la secretària general d’Educació, Patricia Gomà, ha estat una decisió acordada amb el responsable del centre que no es farà efectiva fins al curs vinent. El director, de fet, havia anunciat la seva dimissió aquesta setmana i, segons fonts de la comunitat educativa citades per El Periódico, ja tenia previst jubilar-se abans dels fets.

“Tant el director com el Departament pensem que és una mesura positiva que serveix per donar un canvi i un respir a una comunitat educativa i a un institut que estan molt trasbalsats”, ha manifestat Gomà, que també ha anunciat que s’han enllestit set expedients encarregats per esclarir les circumstàncies del cas, que es lliuraran al jutjat aquest dijous.

Una de les bessones va morir i l’altra va ingressar en estat greu a l’hospital Parc Taulí de Sabadell després d’haver saltat juntes el passat mes de febrer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides