Aragonès exposarà a Madrid el seu cas als eurodiputats de la comissió Pegasus

Una delegació del Parlament Europeu investiga l'espionatge polític a l'independentisme

  El president del Govern, Pere Aragonès, atenent els mitjans a l'edifici annex del Palau Legislatiu de Montevideo, a l'Uruguai (ACN, Laura Cortés)

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat que la setmana vinent viatjarà a Madrid per exposar el seu cas a la delegació d’eurodiputats que investiga l’espionatge mitjançant el software Pegasus, que serà a la capital espanyola els pròxims 20 i 21 de març.

  La setmana que ve estaré a Madrid per explicar davant la comissió d’investigació del Parlament Europeu la vulneració de drets que hem viscut les persones que hem estat espiades i com, fins al moment, no hem rebut la protecció i la reparació necessària per part del sistema judicial de l’Estat”, ha explicat Aragonès en declaracions des del Palau legislatiu de l’Uruguai, on està de viatge oficial.

  Encara que, segons el cap de l’executiu català, són els eurodiputats de la comissió els qui han de decidir l’ordre del dia i es produeix la trobada amb les víctimes de l’espionatge, Aragonès ha insistit que anirà on calgui “per denunciar l’espionatge patit”.

  (Visited 36 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari