Detingut un noi de 15 anys per una agressió sexual a una nena de 13 a Esparreguera

Un jutjat de menors ha deixat l'agressor en llibertat vigilada amb una ordre d'allunyament de la víctima de 250 metres

  Manilles dels Mossos d'Esquadra

  Els Mossos d’Esquadra van detenir el 8 de març un noi de 15 anys per una agressió sexual a una menor de 13 a Esparreguera (Baix Llobregat), segons ha avançat El Periódico i ha pogut confirmar l’ACN. Els Mossos van rebre la denúncia el 7 de març i l’endemà van detenir el menor. Ell i la víctima ja es coneixien i els fets van passar al domicili del presumpte agressor.

  El detingut va passar a disposició de la Fiscalia de menors i ha quedat en llibertat vigilada amb una ordre d’allunyament que li prohibeix apropar-se a menys de 250 metres de la víctima. Segons el diari citat, els serveis socials de l’Ajuntament consideren tant la família de la nena com la de l’agressor persones molt vulnerables, a les quals atenen des de fa anys per problemes seriosos que no s’han revelat.

  La presumpta violació s’hauria produït al domicili de l’agressor. Segons ha explicat la mare de la víctima, la nena li va demanar permís per anar a casa d’ell perquè també hi anaven altres amigues, “però no era veritat”. La menor va declarar que, primer, el noi la va convèncer per gravar un vídeo fent-se un petó i, després, aprofitant que ella estava adormida, la va violar.

  La Fiscalia de menors va prendre declaració a l’agressor i la víctima el passat 9 de març, i els fets continuen investigant-se pel suposat delicte d’agressió sexual i per difondre el vídeo de la menor en el qual apareixen els dos besant-se.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides