Troben un cadàver al maleter d’una furgoneta a Barcelona

Els Mossos investiguen els fets i ja s'ha detingut diverses persones que podrien estar implicades

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa d’un cadàver al maleter d’una furgoneta al centre de Barcelona el passat 9 de març. Així ho avança El Principal, que explica que els fets van tenir lloc al voltant de les 23:00 h a Via Augusta, a l’encreuament amb la Diagonal.

Fonts policials relaten que els agents seguien el vehicle on viatjaven tres homes, el van aturar i van trobar el cos d’una persona sense vida a l’interior. L’autòpsia haurà de determinar les causes de la mort. 

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos s’ha fet càrrec de la investigació, i ja s’han detingut diverses persones que podrien estar relacionades amb el succés.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides