Trobat als ‘Paradise Papers’ un home fort del macroprojecte de Hard Rock

James F. Allen és també gerent d'una societat 'offshore', segons una investigació del setmanari 'Directa'

Jim F. Allen

Un dels principals representants del macroprojecte de Hard Rock a Vila-seca i Salou, el president de Hard Rock International, James F. Allen, apareix als Paradise Papers i és gerent d’una societat offshore radicada a Aruba, reflectida en aquests documents, segons ha revelat una investigació del setmanari Directa. A més, aquesta informació destapa que l’adjudicatària que va rebre la llicència del casino és una societat fantasma sense cap activitat des de l’any 2011.

El portaveu de la Plataforma Aturem Hard Rock, Eloi Redón, ha anunciat que demanarà reunir-se amb la consellera d’Economia de la Generalitat, Natàlia Mas, per abordar en quina situació queda el macroprojecte ara que les darreres revelacions apunten que la Generalitat pot haver negociat amb un presumpte defraudador fiscal. Aturem Hard Rock ha retret aquest darrer punt al govern català i Redón ha plantejat que si ho sabien, “en són còmplices, i si no, són uns negligents”.

També ha destacat, sobre la societat adjudicatària inactiva durant més d’una dècada, que “havia d’acreditar solvència tècnica i econòmica”. En aquest sentit, s’ha fet ressò de preguntes parlamentàries registrades per la CUP per aclarir, entre altres qüestions, si la Generalitat va investigar l’’empresa abans de concedir-li la llicència i si estava al cas de la connexió entre Allen i els Paradise Papers.

(Visited 140 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari