Roig admet que Mercadona ha apujat els preus “una burrada”

El president de l'empresa veu "impossible" topar els preus de l'alimentació i admet un increment del 10%

El president de Mercadona, Juan Roig, ha reconegut que els preus de venda als supermercats de la firma han pujat “una burrada”, com ell mai havia vist, però ha assegurat que la companyia s’ha “deixat la pell” per repercutir menys costos als consumidors i ser “dic de contenció” entre la cadena de valor i el públic. Segons l’empresari, si no s’haguessin apujat els preus, “el desastre de la cadena de producció hauria estat impressionant”.

Així ho ha manifestat durant la roda de premsa anual per presentar els resultats del 2022 de Mercadona, en què ha explicat que l’empresa valenciana ha experimentat un 12% de pujada de preus dels seus proveïdors i ha repercutit al públic un increment del 10%.

“Hem aconseguit pal·liar dos punts que per a nosaltres és moltíssim, 600 milions, ens hem deixat la pell per intentar pal·liar aquests dos punts”, ha remarcat.

Finalment, Mercadona ha tancat l’any amb un benefici un 5,5% superior al del 2021, un fet que ha celebrat el president de l’empresa. “Tenir beneficis és una cosa molt bona, però a Espanya sembla que ho volem amagar”, ha dit, en referència a les crítiques d’alguns representants de Podem.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari