Reyes Maroto s’acomiada com a ministra, però no indica quan Sánchez remodelarà el govern

La ministra d'Indústria és la candidata del PSOE a l'alcaldia de l'Ajuntament de Madrid el 28-M

Reyes Maroto
Reyes Maroto

La ministra d’Indústria, Reyes Maroto, s’ha acomiadat aquest dimarts del seu càrrec en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. “Probablement, aquesta serà la meva darrera roda de premsa”, ha assenyalat qui serà candidata del PSOE a l’alcaldia de Madrid en les eleccions del 28-M.

D’aquesta manera, Maroto alimenta la imminència de la crisi de govern que Pedro Sánchez impulsarà per tal de renovar almenys les dues ministres que es presentaran als comicis del 28-M. A part de Maroto, la ministra de Sanitat, Carolina Darias, també serà candidat, en aquest cas a l’alcaldia de Les Palmes de Gran Canària.

Maroto no ha concretat quan es produirà aquesta remodelació de l’executiu. “Això ja ho determinarà el president del govern”, ha assenyalat la ministra. El seu comiat l’ha anunciat després d’haver explicat l’aprovació al Consell de Ministres d’inversions pel vehicle elèctric.

De la mateixa manera, ha assenyalat que la seva temporada dins del govern espanyol ha estat “il·lusionant” perquè ha pogut desenvolupar una política industrial a l’alçada, segons ella, del que “el país necessitava”.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari