Qui va enviar Puigdemont a espiar la presentació de l’informe anti-‘CatalanGate’?

Aleix Sarri, el director de l’Oficina Europarlamentària de JxCat-Lliures per Europa, el grup format per Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. El dijous 9 de març, el professor del departament de Ciències Polítiques i de l’Administració de la Universitat Nacional a Distància (UNED) José Javier Olivas va presentar en una sala del Parlament europeu un treball de prop de 250 pàgines titulat “El cas Pegasus. Una revisió crítica de l’informe CatalanGate de Citizen Lab”. És un estudi demolidor en què queden evidència molts defectes, errors i manca de rigor en aquest CatalanGate.

Hi havia curiositat per saber si Carles Puigdemont o altres eurodiputats del grup de JxCat assistirien a l’acte. No va aparèixer ni ell ni Comín ni Ponsatí. Tampoc Diana Riba ni Jordi Solé, eurodiputats d’ERC que suposadament van ser espiats amb el programari maliciós Pegasus. En canvi, sí que ho va fer la polonesa Róza Thun, membre de la comissió Pegasus arrenglerada amb el sector independentista català. I també hi va anar Aleix Sarri, que es va col·locar en un racó des d’on va escoltar la contundent intervenció d’Olivas denunciant les mancances del CatalanGate de Citizen Lab, el col·lectiu canadenc que va publicar l’abril de l’any passat que 65 persones partidàries de la independència de Catalunya havien sigut espiats amb Pegasus.

Sarri no va fer cap esment al seu canal de Twitter de l’acte al qual va assistir i que Puigdemont va poder seguir des del seu despatx ja que el grup de Ciutadans el va retransmetre en streaming i el va penjar al seu portal d’Internet. El director de l’Oficina de JxCat a l’Eurocambra sí que va tuitejar l’article que aquell mateix dia va publicar Vilaweb amb el delirant títol de “El Parlament europeu comprova el nerviosisme espanyol per censurar l’informe que parla del CatalanGate”.

Dijous, la cosa anava d’espies al Parlament europeu i Aleix Sarri es va apuntar a la festa.

(Visited 312 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Qui va enviar Puigdemont a espiar la presentació de l’informe anti-‘CatalanGate’?”

  1. El Triangle sou més nacionalistes que el general Franco, ara encara teniu que menjar moltes sopes per igualar-vos al seu feixisme, tot arriba no desespereu.

    Respon

Feu un comentari