Colau nega que intervingués en les sancions municipals al fons Vauras

L'alcaldessa, investigada per prevaricació i coaccions en el cas del Bloc Llavors, addueix que delegava les funcions sobre habitatge i drets socials

Ada Colau, arribant aquest dilluns als tribunals per declarar com a investigada pel cas del Bloc Llavors

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha declarat aquest dilluns en seu judicial com a investigada per la presumpta comissió dels delictes de prevaricació i coaccions en el cas del Bloc Llavors arran de la querella interposada pel fons d’inversió Vauras, propietari de l’immoble, situat al barri del Poble-Sec.

Colau ha negat haver intervingut en les propostes de sanció contra Vauras, imposades des del consistori perquè el fons destinés habitatges a lloguer social, i ha assegurat que va delegar totes les funcions relatives a habitatge i drets socials en regidors i treballadors de l’ajuntament.

L’alcaldessa de Barcelona, que ha declarat al Jutjat d’Instrucció número 18 de la capital catalana durant un quart d’hora, ha evitat respondre les preguntes dels advocats de Vauras.

En declaracions recollides per l’ACN, ha indicat que hi ha anat “tranquil·la” perquè “no hi ha cas”. A més, ha apuntat que el que sí que li preocupa és que els fons voltor puguin continuar especulant “amb total impunitat”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari