Controlen l’incendi d’una urbanització de Cubelles que ha cremat més de tres hectàrees

Les temperatures altes, les ratxes fortes de vent i la humitat baixa han augmentat el perill d'incendis forestals

Incendi a la localitat de Cubelles, el Garraf (Ajuntament de Cubelles)
Incendi a la localitat de Cubelles, el Garraf (Ajuntament de Cubelles).

Els Mossos d’Esquadra han controlat a les 21:00 hores l’incendi que s’ha declarat a les 18:37 hores a una zona de vegetació propera a una urbanització de Cubelles (el Garraf). 20 veïns de la zona del Corral d’en Cona, al costat de l’autopista C-32, han estat desallotjats. El foc s’hauria originat a un edifici abandonat proper al camí de Prades.

El vent, d’uns 30 quilòmetres per hora, ha avivat les flames, que han arribat a cremar una superfície de 3’3 hectàrees. Les temperatures altes, les ratxes fortes de vent i la humitat baixa han augmentat el perill d’incendis forestals.

La Generalitat de Catalunya ha activat el nivell 2 del pla Alfa per alt risc d’incendis des d’ahir, dissabte 11 de març. Hi ha hagut fins a 21 comarques afectades, sobretot al sud-oest de Catalunya. També s’havia activat la fase d’alerta del pla Ventcat, que ara ha passat a la de prealerta.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari