Illa presumeix del rol del PSC per aprovar els pressupostos: “Està en el centre dels acords”

Ha indicat que els comptes públics són “bons per a Catalunya i Barcelona amb partides especials per a la mobilitat”

Salvador Illa, primer secretari del PSC
Salvador Illa, primer secretari del PSC.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha destacat el rol de la formació socialista, que “està al centre dels acords a Catalunya”, després de l’aprovació dels Pressupostos de la Generalitat per al 2023 amb els suports d’ERC, els comuns i el seu partit. Illa ha afirmat que els comptes públics són “bons per a Catalunya i Barcelona amb partides especials per a la mobilitat”.

Ha assegurat que la reforma de les pensions impulsada pel ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, “permetrà garantir fins al 2050 el sistema públic de pensions”. “Fa dos anys alguns deien que el govern de coalició duraria dos telenotícies. Fa dos anys algunes persones signaven vetos contra els socialistes”, ha criticat Illa, que ha assenyalat que el govern de coalició continua estant dempeus i impulsant bons acords.

Ha representat a Jaume Collboni com a l’alcalde que la capital catalana necessita: “Ningú coneix millor Barcelona avui que Jaume Collboni”, que, segons ell, des del 2015 treballa per la ciutat amb una metodologia disciplinada i pensant en la prosperitat i en la millora de la gestió de l’administració. I ha atacat a l’actual alcaldessa i al seu principal opositor a les eleccions municipals: “L’únic pacte real que hi ha a Barcelona és el pacte que es va immortalitzar en una foto: el de Trias i Colau”.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Illa presumeix del rol del PSC per aprovar els pressupostos: “Està en el centre dels acords””

  1. Cada uno mira lo que considera.
    Para mí, las partidas dedicadas a promocionar la idea independentista en sus distintas herramientas, siguen teniendo cifras incomprensibles. Y el partido PSC, las ha aprobado; otra vez la ideología hoy, complejo antes, nos quiere conducir a conclusiones equívocas, buscando votos de izquierda no nacionalista.

    Respon

Feu un comentari