Absolen a l’acusat per abusar de la seva neboda de 12 anys a Palamós

S'enfrontava a 24 anys de presó per dos delictes comesos suposadament en el 2018 i el 2019

Fotografia sobre violència masclista (Junta d'Andalusia)
Fotografia sobre violència masclista (Junta d'Andalusia).

L’acusat que s’enfrontava a 24 anys de presó per abusar sexualment d’una neboda de 12 anys a Palamós (Baix Empordà) ha estat absolt per l’Audiència de Girona. La fiscalia li havia acusat d’un delicte comès la nit del 24 de desembre del 2018 durant una trobada familiar i un altre en l’estiu de 2019, quan la menor es va quedar a dormir a la seva casa.

La sentència ha assegurat que no hi ha proves que corroborin el relat de la menor “amb la seguretat i la certesa que requereix qualsevol pronunciament penal condemnatori”. Com a alternativa, la fiscalia havia demanat que li retiressin la pàtria potestat dels seus fills, aplicant la llei del ‘sol sí que és sí’.

La secció quarta de l’Audiència de Girona va ser informada dels fets quan la menor tenia 12 anys. Al judici, la víctima va declarar a porta tancada i l’acusat va negar les acusacions.

(Visited 176 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari